Programma - Zondag 1 augustus

Deventer Spreekt met Consumptie

Omschrijving

Twee jonge Deventer schrijvers, Luuk Harmsen en Laurens van den Broek, organiseren op zondag 1 augustus de eerste editie van Spreken met Consumptie, een literair programma in

samenwerking met de Bibliotheek Deventer met als gast Jessica Kaasschieter. Een literair programma met een knipoog waar Deventer talenten vertellen over hun schrijfproces, zowel technisch als creatief en waar zij uitdragen uit eigen werk. Tegelijkertijd is er ruimte voor interactie met het publiek, muziek en een borrel.

Locatie

Bibliotheek

Tijd

16:00u

Tickets/reserveren

https://www.bibliotheekdeventer.nl/actueel/agenda/1837-spreken-met-consumptie

 

Literair Diner

Omschrijving

Lekker dineren met tussen de gangen door een stukje literatuur om op door te kauwen. En dat alles met uitzicht op één van de mooiste skylines van Nederland..

Locatie

Pillows IJsselhotel

Tijd

Vrijdag 30, zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus, vanaf 18:00u

Tickets/reserveren

Reserveren via IJsselhotel receptie, tel: 0570 667 080

 

Pop-up voorstelling 'Mans' (theatergroep Plusleo) - Afgelast

Omschrijving

Plusleo speelt enkele dialogen en monologen uit haar nieuwe voorstelling. De teksten gaan over identiteit. Het publiek wordt meegenomen in de worstelingen, overpeinzingen en gedachtes van uiteenlopende personages. Altijd weer blijft de vraag: Wat is echt, wat is de waarheid en wie is de personage nu werkelijk? Is dit spel of zien we hier de mens achter de speler?

Locatie

Bergkerk

Tijd

Helaas kan deze activiteit niet doorgaan.

Tickets/reserveren

Niet nodig